Trendy restaurant

Zoek je een trendy restaurant? Dan is de Urban Streetfood bar the place to be! We hebben veel tijd gestoken in het bedenken van uitzonderlijke en originele gerechten die perfect gaat met ons cocktails en in het interieur. Iedere hoek is perfect voor een stijlvolle foto! Maak gemakkelijk een reservering!

Reserveer nu!
Trendy restaurant

Onze sushi

Op onze menukaart vindt je een selectie aan verse sushi. Je kan kiezen voor 4 stukjes wanneer je meerdere rollen of gerechten wil proberen, maar wanneer je helemaal zeker bent van je keuze, kan je ook 8 stukjes bestellen! Ook voor onze gasten die liever geen vlees of vis eten, hebben we vegetarische sushi met komkommer, avocado, rucola en ui. Een smaaksensatie! Kan je niet uit onze sushi kiezen? Bestel dan de sushi mix, onze chef maakt dan een selectie van zijn favorieten! Ook bieden we een maki mix met komkommer, zalm en krab! Neem gerust zelf een kijkje op onze menukaart!

Trendy restaurant

Ons restaurant vind je in Papendrecht. Vanuit de gehele Drechtsteden is de Urban Streetfood bar makkelijk aan te rijden en ook wanneer je uit Rotterdam komt, is ons restaurant slechts twintig minuten rijden. U kunt gemakkelijk met de auto komen, gezien er een parkeergarage op loopafstand van de Urban Streetfood bar gelegen is. Volg je ons al op Instagram? Je kan dan op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en een voorproefje krijgen van onze zalige gerechten!

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over trendy restaurant en wil je een bezoekje brengen aan de Urban Streetfood bar? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer gemakkelijk zelf een plekje! Ga je voor een lunch, borrel of diner? We hopen je snel te zien bij de Urban Streetfood bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35