Uit eten in Papendrecht

Wil je graag uit eten in Papendrecht? Ga dan voor een bijzondere avond in onze Urban Streedfood Bar. Wij zijn een bar en restaurant die zich bezighoud met de nieuwste trends op het gebied van food en drinks. Wij hebben niet een soort stijl in onze streedfood bar, maar koken met invloeden van over de hele wereld. Stap in de overheerlijke wereld van Mexico, Frankrijk, Thailand en meer! We nemen je graag mee op reis in de wondere wereld van streedfood. De plek waar wereldsmaken samenkomen en vriendschappen worden besproken onder het genot van de lekkerste food en drinks. We nodigen je met alle liefde uit om deze wereld te ontdekken. Reserveer een tafeltje en ervaar het zelf.

Uit eten in Papendrecht
seperator
seperator

Waar het is begonnen

Chefkok en eigenaar van de Urban Streetfood bar is Maikel Terlouw heeft al veel ervaring op gedaan in een aantal sterrenrestaurants  zoals Parkheuvel en de Zwettheul. Maar ook in het buitenland heeft hij zich laten inspireren door verschillende keukens. Zo heeft hij de wereld van Japan, Mexico, Indonesië en Thailand geproefd. Maar ook bekendere keukens zoals van Italië en Frankrijk. Na zijn vele reizen heeft hij besloten een menukaart op te stellen met food en drinks uit alle windstreken. Je proeft de passie in de producten doordat Maikel er zelf ook gek op is. Door te werken pure biologische ingrediënten waar met liefde en zorg is over na gedacht maken het plaatje compleet.

Food

Bij ons draait het om de liefde voor een product. Met deze liefde willen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij door een kleurrijke inrichting. Maar ook door te experimenteren met gerechten. We doen elke dag kennis op van verschillende ingrediënten en maken verschillende combinaties om nieuwe smaken te ontdekken. Onze drinks zij volledig afgestemd op onze gerechten. Geniet van smaakvolle cocktails, shakes, sappen en frisdranken.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Reserveren voor uit eten in Papendrecht

Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram. Rondom het pand kan men plaats nemen op het zonnige terras met uitzicht over het Marktplein. Het terras is in de koudere dagen verwarmt en overdekt.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator