Mooie cocktailbar

Bent u opzoek naar een mooie cocktailbar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze locatie is voorzien van de nieuwste interieurtrends; veel kleur en printjes. Heeft u altijd al een heerlijke cocktail willen drinken in een mooie cocktailbar? Kom dan vooral naar Urban Streetfood Bar.

Onze cocktailbar is niet alleen voorzien van heerlijke dranken, maar ook nog eens van de lekkerste wereldgerechten, welke allemaal worden bereid volgens de laatste food trends.

Heeft u een dagje gewinkeld in het centrum van Papendrecht? Sluit de dag dan zeker af met een heerlijke cocktail in onze mooie cocktailbar.

Zou u graag een reservering willen maken? Neem dan contact met ons op.

Mooie cocktailbar
seperator
seperator

Mooie cocktailbar | Urban Streetfood Bar

U kent ze wel; cocktails met veel kleurtjes, heerlijk! Al onze cocktails hebben een unieke smaak. Bij ons is ook niks te gek. Ooit een cocktail gehad van glitters? Bij ons is het mogelijk! Bent u niet zo van de cocktails? Geen probleem. We hebben natuurlijk ook gewoon bier en heerlijke wijnen. Houdt u niet van alcohol? Dan hebben we de lekkerste alcoholvrije cocktails en natuurlijk gewoon frisdrank. Wij maken ook huisgemaakte ice tea’s, erg lekker!

Lunchkaart

Het is ook mogelijk om bij ons te komen lunchen. Binnen Urban Streetfood Bar stappen we af van het klassieke lunch moment. Hierbij focussen we meer op entertainment en gastvrijheid. Door ons prachtige interieur wordt u zeker vermaakt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk hier de lunchkaart.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Contact met Urban Streetfood Bar

Heeft u vragen over onze mooie cocktailbar? Of kunt u gewoon niet meer wachten met het drinken van onze cocktails? Reserveer dan snel een tafel. Heeft u vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier. We zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Tot snel bij Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator