Urban StreetFood Bar

USB is gevestigd in het centrum van Papendrecht en staat voor Urban Streetfood Bar. Een bar/restaurant volgens de laatste foodtrends. Chefkok/eigenaar Maikel Terlouw en zijn team neemt je mee op reis. Hij deed ervaring op in een aantal ‘sterrenrestaurants’ zoals Parkheuvel en de Zwethheul.

Ook op zijn reizen proefde hij de wereld.

Hij laat zich inspireren door gerechten uit Japan, Mexico, Indonesië en Thailand. Maar ook de bekendere gerechten uit de Italiaanse keuken en Franse keuken komen aan bod.

Voor de crew van USB draait alles om liefde voor het product. Met als doel om de beleving zo compleet mogelijk. Dit komt terug in de opmaak van de gerechten, het servies, combinaties en kennis van ingrediënten. De dranken zijn hierop afgestemd.

Onze bartenders zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cocktails, shakes, sappen en frisdranken.
Drinks Drankenkaart bekijken

Slide We krijgen steeds meer kennis over gerechten en bereidingswijzen. Door de reizen die we maken komen we in aanraking met nieuwe producten en smaken. Een maaltijd werd vaak gezien als voeding, punt.

Uiteraard is dat ook een zeer belangrijk aspect maar inmiddels zijn we ons er ook van bewust dat het veel meer kan zijn dan dat. Zoals een moment van rust, samen zijn met naasten, genieten van smaken, een avond uit.

We stappen af van het traditionele lunch of diner concept met het welbekende voor-hoofd-na, maar zetten een ‘All day In & Out’ neer. We serveren kleine gerechtjes die men samen kan delen, als snack of meerdere bordjes voor een complete maaltijd zoals de Bento Box. Laat je door nieuwsgierigheid leiden en eet vooral waar je zin in hebt.
Food Menu bekijken

Binnenkijken bij Urban Street Food

De keuken is open, personeel en handelingen zijn zichtbaar voor de gasten. Hierdoor ontstaat er meer feeling en interactie tussen gast en keuken. Het keukenpersoneel kan kook technisch alle kanten op en is vrij om stijlen te combineren.

De bediening is toegankelijk, hulpvaardig en geven graag uitleg over de gerechten, ingrediënten en herkomst.

Slide Urban StreetFood Bar
Meentpassage 1
3353 HH Papendrecht

078 - 6429275
info@urbanstreetfoodbar.nl

Contactgegevens