Restaurant Papendrecht

Ben je op zoek naar een restaurant in Papendrecht? Kom dan werelds genieten in onze Urban Streedfood Bar. USB is gevestigd in het centrum van Papendrecht en staat voor Urban Streetfood Bar. Een bar/restaurant met wereldgerechten volgens de laatste food trends. Ons team van gepassioneerde mensen houdt zich dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van food en drinks. In onze streetfood bar slaan we de traditionele voor- hoofd- en nagerechten over en gaan we voor verschillende kleinere gerechten om te delen. Want niets is leuker dan delen met de gene van wie je houdt. In onze keuken vind je invloeden van over de hele wereld. Ga mee op reis naar Mexico, Thailand of Parijs. Ontdekt de wondere wereld van streetfood Papendrecht.

USB is de plek waar wereldsmaken en vriendschappen samenkomen. Deel, eet, drink en geniet bij de Urban Streetfood Bar. Reserveer een tafeltje.

Restaurant Papendrecht
Restaurant Papendrecht
Restaurant Papendrecht

Ontdek de keuken van Urban Streetfood Bar Papendrecht

Bij Urban Streetfood Bar draait alles om verrukkelijke gerechten bereid met passie en creativiteit. Onze menukaart is een viering van wereldwijde smaken, samengebracht in innovatieve gerechten die u nergens anders in Papendrecht zult vinden. Of u nu op zoek bent naar sappige hamburgers, exotische tapas of verfijnde vegetarische opties, ons menu heeft voor ieder wat wils.

Een stukje geschiedenis van Urban Streetfood Bar Papendrecht

De chefkok van de Urban Streetfood Bar in Papendrecht is Maikel Terlouw. Tevens is hij de eigenaar van de bar en het restaurant. Eerder heeft hij al veel ervaring opgedaan bij verschillende sterrenrestaurants. Zo heeft hij gewerkt bij Parkheuvel en Zwettheul. Maar naast zijn ervaringen in Nederland, heeft hij ook veel tijd doorgebracht in het buitenland. Hij heeft zich laten inspireren door verschillende keukens van over de hele wereld. Denk hierbij aan de Japanse, Indonesische, Mexicaanse en Thailandse keuken. Maar ook keukens die wat dichterbij ons kikkerlandje liggen, hebben Maikel aangetrokken. De keukens van Italië en Frankrijk heeft hij ook meegenomen naar de Urban Streetfood Bar. Door te werken pure biologische ingrediënten waar met liefde en zorg is over na gedacht maken het plaatje compleet. Meer te weten komen over USB? Lees het hier.

Alles over Streetfood Bar Papendrecht

Onze streetfood bar staat in het teken van liefde voor producten. Door de producten met passie te bereiden, willen wij de beleving van de Urban Streetfood Bar compleet maken. Dit doen wij onder andere door een kleurrijke inrichting, gebruik van servies, combinaties en kennis van ingrediënten. Al onze drinks zijn hierop afgestemd. Onze bartenders weten alles van shakes, cocktails, sappen en frisdranken.

Het eten van Urban Streetfood Bar is een ware culinaire ervaring. Onze menukaart biedt een uitgebreide selectie van verrassende vegetarische gerechten, met smaken en texturen die je niet snel ergens anders zult vinden. Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten. Elke hap is een feestje van smaak, textuur en kleur. Het eten bij Urban Streetfood Bar is niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. Of je nu een vleesliefhebber bent of liever voor vegetarisch gaat, ons menu heeft voor elk wat wils. Kom langs en laat je verrassen door onze unieke streetfood gerechten!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Reserveer een plek in restaurant Papendrecht

Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram. Wij werken op een biologisch verantwoorde manier en dat proef je! Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator