Uniek restaurant

Bent u opzoek naar een uniek restaurant? Gelukkig heeft u Urban Streetfood Bar gevonden! Zoek vooral niet verder en kom gezellig bij ons langs. Waarom zijn wij een uniek restaurant? Bij ons vindt u de lekkerste wereldgerechten, welke allemaal zijn bereid volgens de laatste food trends. Urban Streetfood Bar is gevestigd in het centrum van Papendrecht.

Bent u een dagje wezen winkelen? Dan is Urban Streetfood Bar dé ideale plek om lekker te gaan lunchen of dineren.

Zou u graag een reservering willen maken? Neem dan contact met ons op.

Uniek restaurant
seperator
seperator

Uniek restaurant | Urban Streetfood Bar

Door alle sociale media krijgen we binnen USB steeds meer kennis over verschillende gerechten en hoe we deze moeten bereiden. Niet alleen door sociale media, maar ook door de reizen wie we maken, worden we in aanraking gebracht met de nieuwste smaken en producten. Voor ons is eten een moment van rust, geniet van smaken met een gezellige avond uiteten!

Urban Streetfood Bar is zeven dagen per week geopend. Het is bij ons ook mogelijk om tapas te krijgen. Zo kun je genieten van een tafel vol met lekkers! Bij ons is niks te gek, eet waar je zin in hebt.

Bent u benieuwd naar de lekkerste gerechten van Urban Streetfood Bar? Bekijk dan hier onze menukaart.

Heeft u meer behoefte aan een heerlijke cocktail? Of gewoon lekker een frisje? Bekijk onze drankkaart hier. Niets is kleurrijker dan onze drankkaart! Natuurlijk hebben wij ook speciaal biertjes en heerlijke wijnen. Drinkt u geen alcohol? Dan hebben wij ook alcoholvrije cocktails!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons unieke restaurant? Schroom niet en neem contact met ons op. Al onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Tot snel bij Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator